Voetballen in je meest natuurlijke gedrag...wedstrijden spelen

Dat is waar we ook naar zoeken. Elke positie 2x bezet. Tussen 2 teams. Na 9 juli wanneer we weer wedstrijden mogen spelen. Waarbij we kijken binnen aanvallen verdedigen en omschakelen. Een beeld krijgen hoe spelers zich gedragen tijdens een wedstrijd.

 

Hiermee willen we een pilot draaien. met talentvolle spelers en speelsters.

Voor kinderen tot 12 jaar in 8 v 8 en ouder in 11 v 11.

Wil je gescou worden en de kans maken bij een BVO te komen? Heb jij een droom? Laat je talent zien in een wedstrijd of meerdere wedstrijden. De ene keer kun je alles, zijn of een mindere dag. Dan is er nog een wedstrijd om je talent te laten zien. Weet je en de meeste kleinere clubs worden amper gezien. En dan praten we  uit ervaring.

Voor elke positie hebben we 2 spelers nodig. En uiteraard oen we het per leeftijdscategorie.