Met 112 kinderen een top dag en inmiddels de eerste nieuwe leden aangemeld bij sv Ouderkerk

Wat een fantastisch Oranjefestival hadden we 3 mei bij sv Ouderkerk. Een voetbalfeest georganiseerd door sv Ouderkerk in samenwerking met de KNVB. Meer dan 110 deelnemers in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar hebben genoten van de activiteiten op het complex van sv Ouderkerk. In de ochtend werden er allerlei spelvormen aangeboden volgens De Goalmaster KNVB. In de middag werd de groep gesplitst. De ouderen kregen trainingen gericht op motoriek en explosiviteit, en looptechnieken. De jongeren andere spelletjes. Tussendoor de maagjes vullen met koek, snoep, bolletjes en krentenbollen, fruit, water en limonade, allemaal gesponsord door Jumbo Johan van der Neut op Het Sluisplein te Ouderkerk aan de Amstel. Sv Ouderkerk kijkt terug op een geslaagd Voetbalfeest en wilt vooral alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet voor deze onvergetelijke dag.