GRATIS Inspiratiesessie wendbaarheid 21 mei 2021

Maatschappelijke ontwikkelingen gaan snel en veel organisaties voelen de noodzaak om wendbaarder te worden. Om toekomstproof te blijven is het vermogen om snel en effectief te kunnen veranderen essentieel. Echter, de ervaring leert dat het voor organisaties lastig is om op een praktische en resultaatgerichte manier met wendbaarheid aan de slag te gaan. Immers, waar moet je beginnen?

 

Sociale partners wensen dat organisaties in de sector sport op laagdrempelige wijze kennis kunnen maken het thema wendbaarheid. Vandaar dat vrijdag 21 mei 2021 van 9.00 tot 12.00 een online inspiratiesessie Wendbaarheid plaatsvindt! In deze sessie ga je een routemap uitstippelen hoe je op een effectieve en praktische manier wendbaarheid kunt versterken in jouw organisatie of team.

 

Wat levert deze sessie je op?

 

  • Je ontvangt een digitale wendbaarheidsscan om de haakjes voor wendbaarheid in jouw setting in kaart te brengen: waarom is wendbaarheid belangrijk en waar kun je de meeste winst in wendbaarheid halen;
  • In de sessie maak je het thema wendbaarheid concreet, op maat en behapbaar zodat je er gericht mee aan de slag kunt;
  • Je krijgt oplossingsrichtingen aangereikt om wendbaarheid te vergroten (en de best passende voor jouw organisatie of team te kiezen);
  • Tot slot laten we zien hoe je het goede gesprek hierover voert in je organisatie of team en hoe je tot de beste, meest impactvolle aanpak komt.

 

De sessie is gericht op reflecteren, in verbinding gaan met anderen, interactie, ervaren en doen.

 

Samenwerkingspartner

 

De sessie wordt verzorgd door Hanneke Moonen, oprichter en veelgevraagde spreker (onder andere Nyenrode) van Moon HRM. Deelnemen aan de sessie betekent toegang krijgen tot de online toolbox Wendbaarheid op de Moon-site. Ook ontvang je de dia’s van de sessie als inspiratiemateriaal om in te zetten in je eigen organisatie.

 

Aanmelden

 

Wil je deze sessie niet missen, meld je dan snel aan Inspiratiesessie Wendbaarheid. Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus ben er snel bij! Je ontvangt een bericht met een bevestiging voor deelname. Indien de sessie vol is, worden je gegevens genoteerd om te beoordelen of er voldoende animo is voor een mogelijke tweede sessie.

 

De sessie is toegankelijk voor directie, HR adviseurs en leidinggevenden werkzaam in de sport- en beweegsector, dus ook voor niet bij de WOS aangesloten organisaties staat de sessie open.

 

Datum: 21 mei 2021

Tijdstip: 9.00-12.00 uur

 

Enige tijd voor de sessie ontvang je een zoomlink waarmee je kan deelnemen.

Bron: Werkenindesport.nl