Belgie komt er nu ook bij....

Op dit moment loopt de campagne in het Noorden van het land en Groningen wordt al steeds drukker. Inmiddels meer dan 40 scouts benaderd in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Nederlandse scouts die voor buitenlandse clubs werken. Al menig reactie gehad en moet eerlijk zeggen dat een aantal zeker geïnteresseerd zijn in spelers van de bovenbouw. De onderbouw is prima maar we krijgen ook vragen van ouders, mijn  kind is 7 jaar mag hij meedoen? Dan zeggen wij nee, dat vinden we gewoon te jong. Al vinden we 8 jaar ook al jong maar voordat een scout interesse heeft in een 8 jarige speler gaan we eerst in gesprek. In bijna alle gevallen blijven ze lekker bij de eigen club trainen maar worden wel in het boekje genoteerd. Meer niet. 

Inmiddels is onze spits Isha van de AMVA en vv Maarssen stage aan het lopen bij vv Alkmaar. Bij de beloften en een onontdekt talent vanvan AMVA en  Altior in Roeloarendsveen gaat morgen, zaterdag 29 mei al de eerste wedstrijd spelen bij vv Alkmaar.

Wat ons ook plezier gaf was een speelster die afviel bij Feijenoord Academie, hebben kunnen tippen bij sbv Excelsior en inmiddels haar 1e training achter de rug heeft. Blije gezichten...meiden en jongens die volop kansen krijgen. Tevens hebben we afspraken met een paar clubs in Duitsland om talentvolle spelers met goedkeuring van de eigen club een proeftraining  mee te maken. O.a. Bij Arminia Bielefeld en HSV Hamburg en 2 Regional Liga Clubs.