Het is voor een talentvolle speler goed afgelopen...

Afgelopen zondag bij Hatto Heim zagen we een speler vanuit Heerenveen waarvan we dachten wat een kanjer. Speelt in de 14.1 bij de lokale amateurclub. De scouts van Vitesse mogen in die regio niet spelers naar Arnhem halen al hadden zo'n speler graag gewild. 

Ook de scouts hadden de Heerenveense profclub al getipt maar nog steeds had de bewuste speler niets gehoord. Jammer want deze speler was een echte. Denken, denken...hey wacht eens even ik ga mijn kontakt in Heemskerk vragen. Is scout in regio Noord Holland. Heeft de naam doorgegeven en werd ik gisteren gebeld door deze profclub. Moest de speler analyseren en overtuigen dat hij een groot talent is. In de avond kreeg ik terwijl ik training gaf een paar telefoontjes van zijn vader.....kon helaas de telefoon niet opnemen maar toen ik thuis was werd mij gezegd dat zijn zoon feest vierde in de huiskamer en op de valreep naar zijn droomclub gaat. Overschrijving inmiddels geregeld. Je ziet, alles kan gebeuren. Wij zijn zo blij voor deze jongen. heeft zijn kans gepakt. Soms kost het best veel inspanningen...maar het resultaat is bevredigend.