NK 2 tegen 2 bij TSC Oosterhout succes met allemaal winnaars

De NK 2 tegen 2  op de accommodatie van TSC Oosterhout is enorm succes geworden. De eerste keer met bijna 50 kids gingen per leeftijdsgroep de duels aan. Spelers uit Zeeland, Oost - West Brabant en Vlaanderen gingen de strijd aan en op het hele veld werden veldjes uitgezet waarbij lijndribbel een punt opleverde. Danny had een perfect schema opgesteld zodat voor de pauze de poulewedstrijden konden worden gespeeld en na de pauze de kruisfinales.

 

Het ontvangst bij de club was zo goed geregeld dat je niks tekort kwam en de kids een gezonde lunch werd aangeboden. Na de rust ging het om de finaleplekken en werden de nummers 1 en 2 beloond met een finaleplaats dat later in dit jaar in de Herfstvakantie wordt gehouden. De winnaars worden later in de week op de site bekend gemaakt. Niet alleen jongens waren aanwezig maar ook de meiden gingen de strijd aan tegen de jongens. Onze dank gaat uit naar Wilfred en assistent trainers van TSC Oosterhout die alles bij de club in in goede banen heeft geleid. En een warm welkom bij deze mooie vereniging.