· 

Vraag van een ouder: Moet een kind bij jullie altijd een heel sportseizoen afmaken?

Onze zoon is absoluut geen 'sportzwalker'' maar heeft deze week opgebiecht dat ie eigenlijk met veel tegenzin naar zijn huidige teamsport gaat, en veel liever terug zou gaan naar zijn oude individuele sport.

 

Ergens voelde ik het al aan, maar om wat voor reden dan ook durfde hij het ons niet eerder te vertellen. Bang ons teleur te stellen? Hij kon het zelf ook niet goed uitleggen. Hij was er echt verdrietig van, bijna overstuur. Dacht dat we erg boos zouden worden. (?? Snap ook niet precies waarom)

 

 

We hebben natuurlijk net contributie voor het komend jaar betaald. Tja. Ter info: Zoon (9) is geen zwalker die steeds iets anders wil qua sport. Hij heeft vanaf zijn 6e aan een individuele sport gedaan, en is ongeveer 1 1/2 jaar terug geswitcht naar zijn huidige teamsport. 

Moet een kind bij jullie altijd een heel sportseizoen afmaken? Wat zouden jullie doen?