Geuzen Middenmeer de 1e club? Interview. "we breiden de meidentak graag uit"

Met grote concorrenten als sc Buitenveldert en Wartburgia. Maar vergeet ook sv Kadoelen niet zegt Siem Groenewegen, TC,  die zijn ambities niet onder stoelen en banken steekt!

"Geuzenmiddenmeer is ambitiieus en met 10 meiden teams en 8 Vrouwenteams en 2 Vrouwen 35+ teams willen we graag hogerop voetballen en toonaangevend worden in Amsterdam. Oost. Ons doel is om binnen 2 jaar te promoveren en de ontwikkeling van een speelster is voor ons ook erg belangrijk"

 

Na de zomer gaan we in gesprek met deze club.    

 

 

Na de zomer promoten van clubs. Mooi interview met mensen binnen jouw vereniging? Laat maar weten. Heb je iets nieuws te melden? We komen in regio west 1 op locatie als pilot. Wordt geplaatst op onze site, jullie site en diverse sociale media. En als betaalde advertentie in de regio van jouw club. Bedrijven uit je regio gaan dit mogelijk maken. Voor elk interview beginnen we met een non spot advertentie van 5 seconden...."Mede mogelijk gemaakt door....." Wil je dat ook?