Sponsorkliks niet meer enige? Nu ook "Kopen voor je club"

EXTRA INKOMSTEN voor je CLUB

Ben jij lid, bestuurder of gewoon enorm fan van een club of vereniging en kan je club wel extra inkomsten gebruiken? In dat geval is Kopen voor je Club misschien wel de meest makkelijke oplossing. Het kost je club en haar leden geen tijd, geen geld en geen moeite. Eigenlijk is er geen reden om niet mee te doen.

 

Leden en bekenden sparen tot 8% van elke online aankoop voor je club bij grote webwinkels zoals Coolblue, HEMA, Blokker, Thuisbezorgd, Booking en Bijenkorf en nog veel meer...

 

Via een eigen clubpagina gaan leden webwinkelen bij de aangesloten webwinkels . Afhankelijk van het aankoopbedrag geven deze webwinkels hiervoor een vergoeding van enkele tot soms wel tientallen euro's per aankoop. De club zorgt voor de kopers (leden) en wij zorgen voor de techniek, de promotiemiddelen en de uitbetaling. Van de totale vergoeding wordt 80% uitgekeerd aan je club.

 

De clubpagina wordt gemaakt en de stijl van de club en wij hebben allerlei kant-en-klare hulpmiddelen om de actie goed te introduceren en structureel onder de aandacht te brengen.