Zoek en je vindt wat.... zomervakantie nu al klaar stomen voor nieuwe seizoen

MOOIE OEFENSTOF?

En dat nog heel dichtbij ook!

 

DFB Deutsche FussballBund e.V.

Lees even door en klik dan op de afbeelding om naar de oefenstof te gaan!           

 

Tijdens de zomervakantie zijn veel spelers vaak niet beschikbaar vanwege vakantieredenen. Desondanks hoeven de voetbaltrainingen in deze tijd niet te worden afgelast. Integendeel: trainen met kleine groepen is niet alleen effectief, maar door de talrijke activiteiten ook bijzonder leuk voor elke individuele speler. De focus van deze trainingseenheid ligt op eenvoudige technische processen. Om de spelers te motiveren, eindigen alle acties in het hoofdgedeelte ook met een doel. Om het effect van de small group training optimaal te kunnen benutten, moet de trainer er ondanks het hoge aantal herhalingen altijd voor zorgen dat de spelers bij elke actie sterk geconcentreerd zijn. Het is dan ook belangrijk om de processen te allen tijde intensief te coachen of bij te sturen.

Klik op de afbeelding om naar de oefenstof te gaan!