Wij zoeken sportinstructeurs bij Ludios ​

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste sportievelingen die plezier halen uit het werken met kinderen. Houd je niet van stilzitten? Krijg je de rillingen van de gedachte van een '9 tot 5' baan? Dan is Ludios hét bedrijf voor jou! Bij Ludios zijn de tijden flexibel en is een werkdag nooit hetzelfde. Je sluit aan bij een energiek team van sportinstructeurs en ontvangt een bovengemiddeld salaris. En niet te vergeten, de gezellige vrimibo's en werkuitjes krijg je er als bonus bij!

Momenteel zijn we actief in de regio's Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Leiden, Alkmaar, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam en Den haag.

 

Wat je gaat doen

Jij wordt als pedagogisch sportinstructeur het gezicht van Ludios op één of meerdere van onze locaties, variërend tussen de tussenschoolse en buitenschoolse opvang. Je bedenkt leerzame en leuke spellen voor kinderen waarbij ze kennis maken met verschillende sportactiviteiten. Denk hierbij aan bekende sporten zoals voetbal en trefbal, maar ook aan unieke activiteiten zoals boogschieten, waveboarden en stuntsteppen. Binnen of buiten, elke dag breng je kinderen in beweging door sport en spel!

 

Een sportinstructeur bij Ludios...

 

  • ...is gek op alles wat te maken heeft met sport;
  • ...kan goed overweg met kinderen van diverse leeftijden;
  • ...heeft een afgeronde opleiding CIOS, Sport en Bewegen, ALO of Sportkunde óf is nog bezig met één van deze studierichtingen*;
  • ...heeft een proactieve houding;
  • ...is flexibel inzetbaar.

 * Minstens niveau 3 sport en beweging óf 50% van de HBO sportopleiding dient te zijn behaald.