Naam voetbalclub Creil-Bant blijft Creil-Bant

Bant - De Kwikstaarten? VC de Noppen? Synergia? De Polderpioniers? Allemaal inzendingen voor de mogelijke nieuwe naam van de voetbalclub die onlangs is ontstaan uit de fusie tussen SC Bant en SC Creil. Deze voorstellen haalden het niet, maar onder welke naam gaat de club dan wél aan de eerste voetbaljaargang in zijn bestaan beginnen?

 

Het bestuur van de kersverse vereniging vroeg mensen namen in te sturen voor de nieuwe club. Ruim veertig inzendingen kwamen er binnen. Maar toen er over al die inzendingen gestemd mocht worden bleek dat er één naam duidelijk favoriet was: Creil-Bant. De naam die de afgelopen jaren ook al werd gehanteerd voor het samenwerkingsverband tussen de voetbalclubs uit beide dorpen.

 

LEES VERDER BIJ DE NOORDOOSTPOLDER