Indelingen compeitie voor categorie B bekend

Vandaag zijn de indelingen voor de categorie A voor het seizoen 2021/’22 gepubliceerd. Vanaf dit moment zijn de indelingen te zien op voetbal.nl, zowel op de website als in de app.

 

Iedereen kijkt enorm uit naar het nieuwe seizoen, waarvan we hopen dat het op een normale manier kan verlopen zonder beperkingen vanwege corona. De realiteit is helaas dat corona nog niet achter ons ligt. Laten we de besmettingen zo laag houden dat voetbal het hele seizoen gewoon door kan gaan. We bereiden ons dan ook voor op verschillende scenario’s, zodat we gedurende het seizoen snel kunnen schakelen mocht de situatie daarom vragen. Kortom; we kijken met veel plezier en met een optimistische, maar ook realistische blik uit naar het seizoen 2021/’22.

 

Kijk verder waar je speelt en tegen wie op www.voetbal.nl