Zo gaan jongens echt stoppen! Waarom? Doodzonde...

Gaan we weer!

Zoals eerder medegedeeld helpen we jongens en meiden naar een hoger niveau. Binnen amateur naar BVO en van Amateur naar hoger amateur niveau. Echter velen weten echter niet hoe dat te realiseren. Nu kreeg ik voor de 2e keer een jongen aan de lijn die bij vv Hoogezand voetbalt. Deed mee bij de scoutingsdag bij sc Stadspark. Deze jongen kon makkelijk hoofdklasse, 4e divisie aan.

Omdat hij net voor de deadline van 15 juni de overstap maakte van Westerbroek (waar zijn familie speelt) naar vv Hoogezand werd het uiteraard wat moeilijker in het team te komen. Maar communicatie is wel het minimale en belangrijk. Zonder opgaaf van reden van de 19.1 naar 19.2. Nu hoorde hij van zijn trainer vlak voordat de beker begint naar de 19.3. Weet geen reden, kreeg te horen dat ze al 16 spelers hadden. En echt hij kan voetballen. Net kontakt gehad met HS '88 en situatie uitgelegd. Nu mag hij, daarover wordt hij gebeld, meetrainen bij de 19.1 van HS '88. Daar is hij heel blij mee. Gelukkig kun je iemand daarmee helpen en daar doen we het voor.  Die keeper van sv Marken mag nu ook meetrainen bij RKAV Volendam.