Van het ene naar de andere

Afgelopen zondag hadden we scoutingsdag op Sportpark Papendorp. Dat dachten we tenminste. Aangekomen om 08.30 uur werd het wel drukker maar nog steeds niet iemand van Utrecht om de deur te openen op het Park. Gaan we dat nakijken bleek dat er een nummerslot op zat en afgelopen vrijdag de gemeente hadden moeten bellen.

Op zondag kun je wel bellen maar gemeenten zijn niet open.

Stond wel in de mail maar amper terug  te vinden. Maar de oplossing was nabij en konden gelukkig terecht bij sv Nieuw Utrecht waar we welkom waren en de kantine nog inkomsten kon binnen halen van ouders en spelers. In de ochtend de jongste jeugd waarbij een speler afkomstig van Elinkwijk ons enorm opviel. Deze speler  is inmiddels aanbevolen aan 2 betaalde clubs. Ook in de middag met de junioren een belg, spelend voor Eendracht Aalst, die met zijn dribbels en passeeractie zo enorm opviel dat deze speler inmiddels is aangeboden bij KV Mechelen en 2 zaakwaarnemers. Al met al eem vruchtbare dag.