Vetrouwen wordt steeds belangrijker...ook in Rotterdam

Intervisiebijeenkomsten ‘De vertrouwenscontactpersoon in beeld”

 

 

Als vertrouwenscontactpersoon (VCP) heb je een ontzettend belangrijke functie. Je vervult een belangrijke rol in het zorgen voor een veilig sportklimaat voor de Rotterdamse (jeugd)sporter. Omdat het om een vertrouwelijke functie gaat en je de functie vaak alleen of met nog één iemand vervult, is het vaak een eilandje binnen de organisatie van de vereniging. Terwijl je reactief én proactief een belangrijke rol vervult. Jezelf bijscholen en sparren met andere vertrouwenscontactpersonen kan heel prettig zijn. Met ingang van het nieuwe sportseizoen gaan we VCP’ers helpen door twee intervisiebijeenkomsten te organiseren: op dinsdag 5 oktober en donderdag 11 november. Tijdens deze avonden staan twee onderwerpen centraal en vergroten we je inhoudelijke kennis door elke bijeenkomst een ander thema – eventueel gegeven door een externe expert – uit te diepen door middel van leuke werkvormen en interactie met andere vertrouwenscontactpersonen. Ook is er ruimte om casuïstiek te bespreken en vragen te stellen.

 

 

Thema bijeenkomst dinsdag 5 oktober: ‘Definieer en positioneer jezelf’

Thema bijeenkomst donderdag 11 november: N.T.B.

 

Aanmelden Aanmelden kan via deze link of door te klikken op de button in het informatiemenu. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met pedagoog Marco van de Geer via m.vandegeer@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010 24 29 315. We helpen je graag verder! Bron Rotterdam Support