1e training van de AMVA en ADO Den Haag was er al bij

Zo snel gaat het met de naam van de AMVA (Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie) dat ADO Den Haag lucht kreeg van het talent wat er was. Een scout kwam zich keurig melden en kwam voor een meisje van Altior maar zijn blik werd alsmaar groter aangezien hij er nog veel meer gespot heeft.

Vooral meisjes van Voorschoten '97, sc Buitenveldert en sv Diemen vielen hem op en heeft dat ook genoteerd. 

 

Volgende week moet er nog meer meiden melden die  gisteravond verhinderd waren.

 

Op 10 oktober spelen we met deze meiden ook een oefenwedstrijd tegen het Talententeam Reggestreek in Twente en gaan we ons met 2 teams meten tegen de talenten  uit Twente.

Het Groene Hart  en Amstelland is groot en wil je bij ons aansluiten op de locatie van sv Zevenhoven en denk je zelf ik ben talentvol meld je aan via ons App nummer 0641129929. Je krijgt 7 maanden training en oefenwedstrijden tegen andere talenten, Tegen de beter clubs in de regio of daarbuiten. Altijd op een moment dat het jou uitkomt en je clubactvitieten niet in de weg zitten. Meer weten over de AMVA? Klik hier