Mooie scoutingsdag bij csv Jong Holland. Julia Kagie speelt als vrouw bij de mannen

24 oktober was onze scoutingsdag bij csv Jong Holland, naast onze eigen scouts kwam ook de scout van sc Heerenveen nog langs. Paar talenten gezien en in de bovenbouw een paar talenten voor de selectiedag op 19 december bij sv Nieuw Utrecht.

 

 Julia Kagie speelt als vrouw mee bij eerste mannenelftal: '

 

Een primeur'

 

Een bijzonder moment zaterdagmiddag op het voetbalveld bij de wedstrijd tussen Verburch uit Poeldijk en H.s.v. DUNO uit Den Haag: voor het eerst deed een vrouw in de regio mee aan een wedstrijd van het eerste mannenelftal. Julia Kagie verscheen aan de aftrap bij de wedstrijd in de derde klasse van het amateurvoetbal en ze deed gelijk 90 minuten mee. 'Het ging goed. Het was meteen tegen de koploper, dus een echte vuurdoop', lacht Kagie na afloop. Lees verder bij Omroep West