Ook in Vlaanderen zijn jeugdspelers gescout

Zestig kinderen waren af gekomen op de scoutingsdag in Deurne Antwerpen. Waarbij twinitig in de ochtend.

 

We begonnen met een goede en stevige warming up, waarbij je al snel kon zien wie goede voetballers zouden zijn. Dat zie je al op de manier van binnenkomen, de manier van lopen en de manier van dribbelen, passen, trappen en verwerken van de bal. Op de foto staat de middaggroep (junioren).        

Veel talenten gezien die zeker interessant waren om door te geven aan de divsre clubs, Tot ons genoegen mochten we onze nieuwe scout verwelkomen die tevens scout is van een BVO in het Zuiden van het land. Voor hem waren een paar spelers in partijen zeer opvallend bezig en noteerden ze voor de mooie club uit het Zuiden. Ook de clubs waar we direct kontakt mee hebben in Vlaanderen zullen we de spelers doorgeven voor eventueel een stageplek.

 

In de middag kwamen de junioren, waarbij direct een speler van Patro Eisden opviel. De meeste spelers in de middaggroep zijn uitgenodigd voor onze laatste selectiedag in december in Utrecht. Ook voor de  2 meiden in het nationale team onder 16 hebben gespeeld waren interessant voor een BVO in Vlaanderen. Inmiddels hebben we ook Bram van Os mogen toevoegen aan onze scoutingslijst die meer kontakten heeft met Rotterdamse clubs. Beiden van harte welkom.