Remco Boere komt weer naar Nederland...training AMVA en scoutingsdag

We hebben weer ons uiterste best gedaan om deze op en top prof naar Nederland te halen. Een man met zoveel ervaring als prof bij o.a. ADO Den Haag, RODA JC, in Griekenland, Portugal, België en als trainer/coach bij diverse clubs en landen in het Midden Oosten en Libië, Noorwegen en Zweden en al jaren woonachtig in Zweden.

We hebben hem leren kennen als voetbaldier en op een trainingsweek in Thessaloniki en altijd contact gehouden. De afgelopen periode heeft Remco mede aan de wieg gestaan bij de opbouw van de scoutingdagen in Nederland. 

 

Inmiddels heeft Remco zijn contract verlengd met 2 jaar bij zijn club Fagersta Södra IK in Zweden. 

 

AMVA

Dee bevlogen voetbaltrainer heeft te kennen gegeven de meiden van de Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie te willen trainen op vrijdagavond de 21e en de 23e Januari bij de scoutingsdag in Haarlem bij Olympia Haarlem.

 

Tevens zullen daat een aantal andere scouts aanwezig zijn van diverse clubs. 

Uiteraard hopen we dat de Persconferentie ons goed gezind is en dat we zondag de scoutingsdag gewoon kunnen houden op het complex van de Jodan Boys in Gouda.

 

Op het video You Tube kanaal zullen meerdere video's worden geplaatst met interviews van de meiden, jongens, trainers en scouts.