Bitcoiner wordt eigenaar van lokale voetbalclub en wil naar Premier Leage

Peter McCormack, bekend van de ‘What Bitcoin Did’ podcast, is al jarenlang een groot voorstander van bitcoin. Nu heeft hij één van zijn eigen dromen waargemaakt door zijn lokale voetbalclub Bedford FC te kopen, met als doel om de club onder een bitcoin standaard naar de hoogste voetbalcompetitie in Engeland te brengen. McCormack wil de club opnieuw inrichten met bitcoin als hart van de infrastructuur.

 

Met een imposant aantal van 430.000 volgers op Twitter en een wereldwijd consortium van 150 miljoen bitcoin hodlers, lijkt er in ieder geval sprake van perspectief voor de voetbalclub uit Bedford. Volgens McCormack heeft de club het financieel op dit moment in ieder geval een stuk beter dan de concurrentie in de competitie. Alle merchandise moet een bitcoin-twist krijgen, de sponsordeals van de club zijn voornamelijk met bitcoin-bedrijven en de club zal trainingen aanbieden voor fans en leden van de community die opgezet wordt. Lees verder op BTC Direct