E-learning “Een beetje Opvoeder”....Nu ook Scoutingsdag in Limburg

Scouting:

Op 29 mei a.s. vindt bij vv Stevensweert in Stevensweert nabij Roermond. Ook voor de vele aanvragen uit Limburg hebben besloten ook naardeze mooie provincie te gaan.

Op de site vind je alle info omtrent de scoutingsdag in Limburg

 

E-learning “Een beetje Opvoeder”

 

Als coach of trainer van jonge sporters ontkom je niet aan een beetje opvoeden. Als dat op een goede manier lukt, is het zowel voor de kinderen als voor de trainer fijn. Ontdek hoe je het beste uit de kinderen én uit jezelf als trainer haalt. En leer omgaan met lastige situaties zonder het plezier te verliezen. Deze training wordt aanbevolen door veel sportbonden en is geschikt voor iedereen. Of je de jongste sporters begeleidt of de pubers. Of je net begonnen bent of al ervaren. Of je een in dorp woont of in een grote stad. Doe de zelfscan en verbeter je skills als trainer, rolmodel en ‘beetje’ opvoeder. Ga naar de training Je moet eenmalig een account aanmaken.