Scoutingsdag op locatie sv Honselersdijk

We hadden een mooie winterse  dag waar  een aantal talenten zich lieten zien. Mooi ontvangst op de accommodatie van sv Honselersdijk, 65 kinderen en jong volwassenen waren gekomen uit diverse uithoeken van Nederland, zelfs uit het landelijke en mooie Limburg. Veel kinderen hebben onze scouts blij verrast en zijn inmiddels doorgeven aan de hoofdkantoren van een paar BVO 's.

 

Twee talentvolle meiden die de uitnodiging van de AMVA aanvaatd hebben en aankomende vrijdag de gelederen komen versterken.

 

Inmiddels is van de AMVA Lisa aangenomen bij sv Meppen dat in de Bundesliga acteerd, gaat Lotte ook stage lopen bij vv Alkmaar en hebben 10 meiden inmiddels stage gelopen bij Rijnvogels, topklasse. Ook Lotte was erbij en vond het zeer proffioneel overkomen. Dan is de vraag ook actueel of een BVO veel beter is dan een goede topklasser.

De volgende scoutingadag is gepland in Holten in het landelijke Overijssel.