Talkshow vanuit passie en zorg voor jeugdvoetbal...Is er nog interesse?

Het kon beter, het moest anders, wilde Nederland een vooraanstaande rol in het internationale voetbal blijven spelen. Al ruim voordat het masterplan ‘Winnaars van morgen’ van voetbalbond KNVB werd ontwikkeld, maakte Marcel Wagenhuis zich met enkele rasechte voetballiefhebbers druk om de toekomst van het Nederlandse voetbal. En die bezorgdheid, voortgekomen uit passie, zal blijven en is nu uitgemond in de talkshow Voetbal Totaal TV, die op vrijdag 19 augustus de eerste editie beleeft en daarna maandelijks te bewonderen is.

 

“Wij zijn al jaren bezig.” Het zijn de woorden waarmee Marcel Wagenhuis van wal steekt, om uit te leggen hoe het zo gekomen is. De meervoudsvorm slaat vooral op de gedeelde liefde met Hans van Kasteren voor voetbal in het algemeen en jeugdvoetbal en het opleiden van talent in het bijzonder. Van Kasteren is oud-docent van de KNVB, werkte onder de grote Louis van Gaal bij AZ in Alkmaar en was regiocoach in Amsterdam en omgeving. “En hij is ook mijn docent bij de trainersopleiding geweest. We doen veel dingen samen.”

 

Lees verder op Sportknowhowxl.nl