Column Marcel Wagenhuis: Waarom zeg je steeds #jemoet

De laatste tijd krijg ik de vraag en opmerking, hee Wagenhuis waarom steeds #jemoet, wat betekent dat nu allemaal.?

 

Voor mij is #jemoet het ultieme bewijs van door blijven gaan, stap naar achteren, dan weer naar voren en nooit opgeven, never, vallen, opstaan, de bal willen hebben, niet stoppen maar er vol voor gaan tot je de bal hebt, is ook voor mij vallen en opstaan, even in zak en as, maar daarna gelijk weer kop op en gaan, niet lullen maar poetsen is voor mij vallen en weer opstaan, uithuilen en weer doorgaan, niet zeiken maar vooruit kijken, het kunstgras uit van het veld rammen, en je tegenstander naar de klote spelen. 

 

Soms werkt het niet altijd mee, maar laat jezelf niet los, kijk in de spiegel en zeg tegen jezelf ik ga béter dan mijn best doen....doorzetten, nooit opgeven, net zo lang tot het zuur mij opbreekt, dat de bal om jou  vraagt, kom je mij verlossen...ik wil zo graag in het doel en je gaat ervoor. niet twijfelen, maar met volle élan vooruit, versnellen, vol gas erop #jemoet

Winnen doe je niet altijd, blijf niet hangen in het negatieve maar de volgende keer zeg je tegen jezelf ....we gaan er weer voor...Ja...#jemoet en als dat lukt zul je zien dat iedereen ziet dat je er alles aan gedaan hebt. Goh wat kan ik trots op mezelf zijn en mijn teammaten. We hebben het geflikt #jemoet....zie je wel? De ultieme beloning!