Internationaal U13 Tournament dit jaar op 19, 20 en 21 augustus

Het SallandElectronics U13 Tournament wordt dit jaar op 19, 20 en 21 augustus gespeeld. FC Zutphen organiseert het internationale jeugdtoernooi voor de 6e keer. Binnenkort maakt de organisatie de namen van de deelnemende clubs bekend.

 

Drie speeldagen In 2021 werd het toernooi op 1 dag gespeeld. Dit jaar verwachten we weer als vanouds een toernooi met 3 speeldagen aan te bieden. Dat wordt dus een volledig weekend lang genieten van internationaal jeugdvoetbal op ons eigen Sportpark ‘t Meijerink.

 

Leverkusen won in 2021 Bayer Leverkusen won het toernooi in 2021. Of de ploeg dit jaar de titel verdedigt en welke ploegen er allemaal meedoen lees je binnenkort op onze website en social media.

 

Martin van den Burg. Lees verder op de site van FC Zutphen