Duitse voetbaldroom spat uiteen. Inmiddels kunnen onderbrengen bij Excelsior

Duitse voetbaldroom van Lisa (15) spat wreed uiteen: ‘Dochter in tranen en wij waren verbijsterd’

 

Het voetbalgeluk lachte de 15-jarige Lisa van der Linde uit Ede toe. Ze zou vanaf volgend seizoen voor een club in het buitenland gaan spelen. Het liep allemaal anders. Een droom spatte door een ‘onzorgvuldigheid’ wreed uiteen: ze woont te ver van Duitsland, zeggen de Duitsers.

 

Helaas heeft de DFB een stokje voor gestoken en dat de overeenksomt werd geannuleerd, want de club mocht niet verder dan 50 km van de locatie in Nederland scouten. Niemand was van deze regeling op de hoogte. Gelijk zijn we gaan schakelen en nieuwe clubs gevraagd voor een stage. De Edese Lisa kreeg gelijk een goed gevoel bij Excelsior en mag met haar 15 jaar al bij de beloften aanschuiven. 

Hiervoor waren ook andere clubs op het vinketouw echter dit voelde bij haar het beste.  We wensen Lisa veel succes bij deze mooie Rotterdamse club.