Heb jij ook zo een zin in een profclub?

Zo na weer een aantal talenten te hebben uitgedeeld aan top clubs, is AMVA weer op zoek naar nieuw talent dus BIED JE AAN !!! Op Voetbal Totaal van Marcel Wagenhuis. Misschien ben jij degene waar wij naar op zoek zijn. Volgend jaar gaan wij de uitdaging aan om tegen Top club Fortuna Düsseldorf te spelen.

 

Tussentijds mogen wij ook bij onze oosterburen oefen wedstrijden spelen met diverse andere Top Clubs . En in Duitsland is dames voetbal zeer populair dus wie niet waagt, wie niet wint. Een heerlijke uitdaging waar iedereen beter van wordt. Buiten dat om hadden wij de tegenslag dat ons mooie toernooi dat gepland was niet doorgaat. Maar geen nood natuurlijk zorgen wij ervoor dat er toch gespeeld kan worden zo staan er binnenkort weer een paar oefen wedstrijden in de planning. Dus heb vertrouwen zowiezo ziet ons nieuwe programma er nu en in het nieuwe seizoen er pico bello uit , wij gaan ervoor. Doe je mee? Schrijf je in laat de bal niet aan jou voorbij gaan tot gauw bij de Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie