Speelster van GVVV MO19 maakt de overstap naar Excelsior

Een mooi vervolg in de carrière van Rihab Abarkach die als voetbalster het ver trowde GVVV nest verlaat voor een uitdaging in Rotterdam. Excelsior Rotterdam mag zich gelukkig prijzen met dit talent uit de stal van haar vader Hafid, de MO19 van GVVV.

 

Een jaar geleden kwam Rihab op een zondagmiddag haar talenten ;laten zien aan de voor haar vreemde scouts niet wetende dat één van de scouts zich ook bezig hield met de promotie voor het meiden voetbal. Na een aantal pass en trapvormen en partijvormen zagen we het al. Dit is er eentje. Een gesprek met haar vader was de volgende stap en of ze interesse had om naast haar team zin had op vrijdagavond extra te trainen bij de Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie. Nou dat wilde ze wel.  Het helpen om meiden naar een hogere level te krijgen, BVO of Topklasse daar was Rihab wel voor te porren.

 

Inmiddels waren contacten gelegd met PEC Zwolle, Eendracht Aalst en Excelsior Rotterdam. Bij Eendracht Aalst kon wel maar dan moest je er wel wonen, in België je studie vervolgen maar ook afscheid nemen van je familie. Met daarbij dat de afstand wel erg groot was haar keuze gevallen op Excelsior Beloften. Dit bescheiden meisje met zoveel voetbal intelligentie zal vrijwel zeker slagen bij deze mooie club in Rotterdam