· 

Welke speelsters hebben veel volgers op Instagram? Voor Influence Marketing?

Rihab naar Beloften Excelsior, Lola naar Beloften ADO Den Haag en Lisa naar Beloften Excelsior
Rihab naar Beloften Excelsior, Lola naar Beloften ADO Den Haag en Lisa naar Beloften Excelsior

Influencer Marketing is het onder de aandacht brengen van een merk, product of dienst middels voetbal persoonlijkheden of meiden die een product onfder de aandacht kunnen brengen bij haar volgers. Door de opkomst van social media zit influencer marketing enorm in de lift. Influencers hebben een groot bereik en inspireren hun loyale en betrokken volgers met unieke content. Een influencer speelt dus (onbewust) in op het gedrag van de doelgroep. Door hun grote bereik, de invloed op hun volgers en geloofwaardigheid is Influencer Marketing een onmisbare online marketingtool voor jouw merk! Ook een groep van influencers kun je je doelgroep bereiken.

 

We zoeken influencers met veel volgers die merken, produkten kunnen promoten (tegen vergoeding) via sociale media zoals Instagram, tiktok, Facebook. Wij koppelen je an de het juiste produkt. De ideale match.

Graag je interesse naar mail@sport-totaal.nl