· 

FLETCHER FOOTBALL VERLENGD OVEREENKOMST MET COÖPERATIE EERSTE DIVISIE (CED) MET 3 JAAR

SUCCESVOLLE SAMENWERKING TUSSEN PARTIJEN KRIJGT VERVOLG PER 1 JULI 2022

 

FLETCHER FOOTBALL VERLENGD OVEREENKOMST MET COÖPERATIE EERSTE DIVISIE (CED) MET 3 JAAR SUCCESVOLLE SAMENWERKING TUSSEN PARTIJEN KRIJGT VERVOLG PER 1 JULI 2022

 

HOENDERLOO – Fletcher Football, onderdeel van Fletcher Hotels, heeft met de Coöperatie Eerste Divisie (CED) na een succesvol eerste jaar, op maandag 20 juni 2022 de handtekeningen gezet onder een nieuwe overeenkomst voor de duur van 3 jaar. Beide partijen zijn verheugd deze succesvolle samenwerking te kunnen verlengen en kijken uit naar een langdurige relatie.

 

Op maandag 20 juni jl. zijn de Coöperatie Eerste Divisie U.A. (Keuken Kampioen Divisie) en Fletcher Football samengekomen om een handtekening te zetten onder de nieuw samenwerkingsovereenkomst, ingaande per 1 juli 2022 voor 3 jaar welke eindigt op 30 juni 2025. Na een succesvol eerste jaar wordt de samenwerking voorgezet onder dezelfde voorwaarden. De samenwerking tussen de partijen biedt, in het belang van de teams en leden:

 

Een centraal aanbod voor sportmaaltijden voor Keuken Kampioen Divisie clubs bij (uit)wedstrijden. Trainingskampen voor Keuken Kampioen Divisie clubs tijdens de zomer- en winterstop. Persoonlijke begeleiding per club. Het faciliteren van de clubs bij en door Fletcher Hotels, op basis van de persoonlijke behoeften en wensen, is in deze samenwerking van belang en in het eerste jaar succesvol gebleken. Hierbij valt te denken aan gunstige aanrijroutes naar locaties en sportvoeding op maat, maar ook de mogelijkheid om in een aparte ruimte en afgezonderd van andere (hotel)gasten te kunnen eten, één aanspreekpunt op alle locaties en een parkeerplek voor de (spelers)bus, zijn opgenomen in deze uitgebreide samenwerking.

 

De clubs zijn niet verplicht om de sportmaaltijden, trainingskampen en overnachtingen bij Fletcher Football af te nemen, maar dankzij deze samenwerkingsovereenkomst is dit wel degelijk interessant. Fletcher Football biedt, tegen het einde van het seizoen, alle voetbalclubs een kickback fee in de vorm van inkoop van exposure.

 

De persoonlijke begeleiding en het directe contact zorgen ervoor dat vele teams voor Fletcher Football hebben gekozen en opnieuw kiezen. “Wij denken met de teams mee en verzorgen een arrangementen op maat. Dit wordt als zeer prettig ervaren. Evenals onze flexibiliteit tijdens het verblijf, snel en lastminute kunnen schakelen.” vertelt Harm Beumer – Manager Fletcher Football. Zowel Marc Boele (Algemeen Directeur CED) als Harm Beumer (Manager Fletcher Football) zijn verheugd op deze samenwerking en zien het verlengen van de overeenkomst met 3 jaar als mooie stap naar de langdurige samenwerking.