Vraag van lezer: waar kunnen we nu nog aankloppen?

Sponsor, extra potje? Ik heb twee zoons die sporten. Daar ben ik heel blij mee, de oudste is nu 16 en speelt hoogste niveau, eredivisie basketball, moet vier keer in de week naar Lelystad (heen en terug 80 km of meer) + wedstrijden, en toernooien en...

Mijn jongste zoon is 13 en voetbalt in JO15.1 moet ook overal naartoe. traint drie keer per week maar gaat met de fiets. We hebben maar één auto, openbaar vervoer naar de sporthallen is duur en meestal één uuur reizen...we proberen met een andere ouder die in dezelfde stad woont zoveel mogelijk om beurt te rijden, maar beiden hebben we het niet breed en hier heb je geen topsportscholen die gesubusidieerd zijn door de regering (zoals in Belgie of Frankrijk)... het water staat ons aan de lippen maar waar kunnen we aankloppen??? Wie weet raad?