· 

Op weg naar de top: de voorbeschouwing...uitnodiging binnen

Uitnodiging voor Marcel voor deelname aan aan deze serie bij NPO3

 

Op 4 juli is het zo ver, dan zendt omroep Human de eerste aflevering van de vierdelige documentaireserie Op Weg naar de Top uit op NPO3. Graag vieren we dit moment met iedereen die aan de serie heeft meegewerkt. Daarom word ik uitgenodigd voor een feestelijke voorvertoning op maandag 4 juli om 18.45 uur.

 

Op Weg naar de Top

 

Voetbal is onder meisjes en vrouwen de snelst groeiende sport in Nederland. Velen dromen van een glansrijke carrière aan de top, dat is lang niet altijd vanzelfsprekend geweest. Op Weg naar de Top is een unieke vierdelige documentaire serie over de emancipatiestrijd van het Nederlands vrouwenvoetbal, gemaakt door filmmaker Mildred Roethof/Human Nature Films. De serie geeft een indringende inkijk in het Nederlandse vrouwenvoetbal. Dicht op de huid volgt de filmmaker oud-spelers, Oranje Leeuwinnen, jonge beloftes, coaches, analisten en andere voetbalfanaten. We zien emotie, gedrevenheid, passie, focus, winst en verlies in het leven van de spelers. 

 

Groet van een blije Marcel Wagenhuis