Verkoop unieke VV Dalen-clubsneaker is gestart!

De verkoop van de unieke VV Dalen-clubsneaker is gestart! VV Dalen heeft als eerste en vermoedelijk enige amateurvereniging van Nederland haar eigen sneakerlijn!

Het eerste paar werd op zaterdag 25 juni door Michel Fledderus overhandigd aan Marijn Verdoold. Zijn vriendin won de sneakers eerder dit seizoen en schonk ze aan Marijn, speler van Dalen 1. Marijn was er blij mee: “Ze zitten echt heel lekker!” Het gaat om nette sneakers van goede kwaliteit. Ze zijn geproduceerd in één van de beste sneakerfabrieken in Portugal. Uiteraard zijn de sneakers geproduceerd in de kleuren van de vereniging. Op de tong van de schoen staat het logo. De veel gebruikte hashtag op sociale media, #mooisteclubvandrenthe, is aan de binnenkant van de sneaker op de inlegzool gedrukt.

 

De sneakers zijn gemaakt van stevig leer met een rubberen zool en zijn in samenwerking met Club-sneaker gemaakt. Club-sneaker is onderdeel van VanPalmen, het schoenenmerk van Dalenaren Jory Bosch en Tijmen Venhorst.

 

Lees verder op de site van vv Dalen