Natuurgras buiten gebruik door droogte

Net als bij meerdere verenigingen heeft VC Trynwalden moeten besluiten de natuurgrasvelden te sluiten in verband met de droogte van de laatste maanden. Het bestuur heeft besloten dat er niet gespeeld kan worden tot en met 2 september. De velden hebben erg moeten lijden onder deze droogte dat het niet verantwoord was hierop te spelen. De velden hebben erg onder de droogte te lijden en als ze nu gebruikt gaan worden, brengen we onherstelbare schade aan deze velden toe voor de rest van het seizoen.

 

Het bestuur wil in overleg met de gemeente (eigenaar van de velden) kijken wat er mogelijk is om de toestand van de natuurgrasvelden te verbeteren

 

Alle teams moeten in ieder geval de komende twee weken op het kunstgrasveld trainen. Dat vraagt van iedereen letterlijk en figuurlijk inschikken.

Bron VC Trynwalden