Sneijder ziet armoede bij DHSC: 'Ouders kunnen contributie niet betalen, mogelijk noodfonds voor heel Utrecht'

Utrecht - Wesley Sneijder en zijn club DHSC in het Utrechtse Ondiep gaan leden helpen die het financieel zwaar hebben. De stijgende energiekosten en inflatie breken steeds meer mensen op. Daarom is er op 29 oktober een benefietavond.

 

Patrick Verkooijen is samen met Sneijder co-voorzitter van de Raad van Advies bij DHSC. De situatie is nijpend, ziet hij. "Ouders kunnen de contributie niet meer betalen en komen voor de keuze te staan om hun kind wel of niet op voetbal te laten. Ook zien we jonge leden die zonder ontbijt naar de club komen en hier vaker en langer komen douchen, waardoor onze rekeningen ook weer hoger worden. Daarom komen we in actie."

 

Lees verder bij RTV Utrecht