Geen voetbaltrainer te vinden...en nu?

Mijn zoon is dit seizoen, evenals vorig seizoen, ingedeeld in een voetbalteam, onder 13-4. De vorige trainer is ermee gestopt, er is tot nu toe nog geen nieuwe trainer gevonden. Vele overige teams zijn na de zomer wezen trainen, nu in het nieuwe jaar nog geen trainer....nu dus nog niet.

 

Via mail?

Via de mail is er gevraagd of er iemand was die deze jongens trainen kon geven, blijkbaar is die er niet of mensen hebben hier vanwege werk geen tijds voor, ik weet het niet. Wijzelf als ouders hebben beiden geen sportieve achtergrond, kunnen dit ook niet. Aankomende zaterdag is echter reeds de eerste wedstrijd. Uiteraard zullen wij zorgen dat onze zoon op tijd is bij de desbetreffende club om aan de wedstrijd te beginnen. Nu is mijn vraag, de contributie wordt ingehouden vanaf eind augustus tot december en dan nog een keer van december tot juni. Niemand weet hoe het gaat lopen met trainingen van dit team, laat staan de wedstrijden. Ik geef mijn kind op voor voetballes, maar er is geen trainer. Ik betaal wel, maar moet maar afwachten wat mijn kind geboden wordt. Is er iemand die weet hoe dit geregeld is? het kan toch niet zo zijn dat een lager team maar het volle pond betaalt en maar moet afwachten wanneer is iemand bereid wordt gevonden om de trainingen te geven...?? Tips, Ideëen? Oplossingen?