Mooi affiche voor de AMVA

Gisteren heeft de AMVA met een nieuwe selectie de 1e wedstrijd gespeeld op de locatie van Helios/Schalkhaar tegen de gelijknamige club. We mochten het opnemen tegen de MO20 wat uitkomt in de 1e divisie. De wind speelde parten en in de 1e helft was het betere spel van Helios/Schalkhaar maar verdedigden we te ruim van de man en was de tussenstand 2-0. In de rust even de puntjes op de i gezet en in de 2e helft een goed gecombineerd team gezien die terecht op de 2-2 kwam. Helaas kwam een snoeihard schot op de lat maar beide partijen waren tevreden met de uitslag en het vertoonde spel ondanks de storm en windvlagen.

De slectie bestand uit

Sanne(keepster) Berghem Sport Oss

Demissa Buitenveldert Amsterdam

Jill Nieuwenhoorn

Noelle GVVV Veenendaal

Lieve HFC Haarlem

Esmee Hellevoetsluis

Denise Hellevoetsluis

Chloë Hellevoetsluis

Romee Nunspeet

Joyce GVVV Veenendaal

Lotte Derksen

DZC 68 Doetinchem

Desley DZC 68 Doetinchem

Chenoa Quick 1888 Nijmegen

Ynthe Waterwijk Almere

Latoya NEC Delfzijl

Kyana Anderlecht Brussel