Uitbreiding RKDES Academy voor jeugdige voetballers

In 2022 is op de vrijdagmiddag gestart met de RKDES Academy voor alle kinderen die zich met veel plezier extra willen ontwikkelen op technisch en tactisch voetbalgebied. Deze week is de laatste van tien trainingen, die met veel enthousiasme, plezier en leergierigheid door 21 jongens en meiden werd gevolgd. Met een vaste gediplomeerde trainer voor de groep konden de spelers snel wennen aan de aanpak, begeleiding en kwaliteit van de trainingen. Skills en vaardigheden die werden ontwikkeld, zoals kappen, draaien, aannamen, passing, positioneren en tactiek, werden met veel plezier getraind. Ook was er oog voor het erkennen van groei en ontwikkeling bij de spelers. Door complimenten te geven en succeservaringen in te bouwen was er veel tevredenheid over de trainingen. En dat smaakt naar meer. De spelers en trainers willen ook in 2023 graag door met het stimuleren van spel en groei. De voetbaltrainingen worden vanaf maart uitgebreid voor iedereen tot en met 15 jaar (de RKDES Academy richt zich niet enkel op leden) die met gelijkgestemde spelers op de vrijdagmiddag hun skills willen verbeteren en zich met plezier verder willen ontwikkelen. Interesse? Kijk voor meer informatie op www.rkdes.nl.

Bron Nieuwe Meerbode