Wat een hekel aan de woorden selectie en niet selectieteams...ieder kind is uniek

Wat doen we net 2e, 3e, 4e teams enz? wat doen we met kinderen in de 2e, 3e, 4e, 5e klasse enz.

Weet je dat er in de teams onder de 1e jeugdteams nog verborgen talent zit? Wedden? Maar worden ze herkend?

 

Je speelt met minder plezier in een te laag team. Je gevoel zegt ik kan hoger maar ik kom niet hoger. Wat kan een reden zijn waarom zo laag? "Wordt er wel naar mij gekeken...heeft de trainer vriendjes? Of ben ik überhaupt niet belangrijk?" Kinderen willen voetballen maar tijdens onze Scoutingsdagen zien we ook kinderen uit de 10.5 of 11.6. Een jongen uit Spanje....ja echt in de JO10.11 speelt nu in Nieuw Vennep bij de JO11.1. OOk een jongen uit de JO9.6 nu JO10.1 door bemiddedling van één van onze scouts....ze zijn er...ider kind verdient een kans!.

 

Of meiden die mogen niet in een 1e team...is het beleid wordt er dan gezegd. Ook deze kinderen willen een podium. En weet je hoeveel talent uit lagere teams nu hoger spelen? Op onze dagen hebben we een paar jongens uit 5e en 6e teams een stage gehad bij een 1e team. EN AANGENOMEN. Win win voor club en speler/ster. Waarom komen ze niet op onze dagen? Durven ze niet? Bang om af te gaan of puur uit gene. Ook deze spelers die voor het gevoel te laag spelen hebben ook het idee van ik wil ook wel hogerop. Maar wie bepaalt dat? Komen ze kijken?

 

PILOT

We willen een pilot draaien voor kinderen die in de 2e klasse of lager spelen...Of in lagere teams. Daar willen we aandacht aan besteden. Wellicht kan jij gewoon van 11.4 naar een 12.1 het seizoen daarop bij een mooie club. We helpen je daarbij en vragen een stage aan.