Uitdaging 7: aandacht geven

Vaak gaat het over winnen en plezier maken: 2 erg belangrijke factoren die zorgen voor een positieve sportbeleving. Maar minstens net zo belangrijk is ontwikkeling en aandacht. Wij als trainer of coach moeten ervoor zorgen dat ieder kind zich op zijn eigen niveau ontwikkelt en zich uitgedaagd voelt.

 

Wil jij meer lezen over hoe jij om kan gaan met kinderen die uitdagend gedrag vertonen lees dan het onderstaande artikel? Mocht je alle uitdagingen willen lezen, ga dan naar De uitdagingen - Gemeente Amsterdam.

 

Het kan lastig zijn om pupillen te coachen die de aandacht niet bij de training hebben: de dromers. Maar, dit komt voor een groot deel door onszelf. De meeste trainers/coaches zijn zelf enthousiaste sporters, dus we verwachten dan dat anderen net zo fanatiek zijn. Lees verder bij Amsterdam.nl