Terugkijken? "Veld van onze dromen"

Vier tienermeisjes gaan met hun voetbalteam van Amsterdam naar Israël om deel te nemen aan de Joodse Olympische Spelen, de Maccabiade. Twee weken lang zijn Esra, Jade, Jazzy en Zora ver van huis, in de bloedhitte, en doorleven ze samen de spanning van een topsportevenement. Het toernooi is de snelkookpan waarin de meisjes van alles ontdekken en een persoonlijke groei doormaken, zowel op als buiten het veld.

ESRA is één van deze meiden

 

 

Alias #EssiMessi en 15 jaar. Volg ook:

Dit YouTube kanaal gebruik ik voor allerlei voetbal filmpjes! Ik speel derde divisie in een jongensteam. Dit jaar speel ik in de JO15-1 bij Sporting Martinus en Ajax Talententeam MO16. Super leuk! Op dit kanaal post ik #battles met #bekende #sportieve Nederlanders, voetbalwedstrijden en toernooitjes die ik zelf speel of bezoek :) Ik voetbal vanaf mijn 4e jaar bij een club. Mijn 1e club was #Roda23 in Amstelveen. Toen ben ik naar voetbalclub #svRAP gegaan en vanaf mijn 6e jaar voetbal ik bij #scBuitenveldert en sinds 2020 bij Sporting Martinus.

Kijk hier naar de documentaire