Kennismaking en training seizoen AMVA 2023-2024 - lees svp even door

Ter info:

5 mei wordt 26 mei in Apeldoorn. 19 mei in Aalsmeer. Lees verder...

 

Zoals jullie weten hebben we het afgelopen seizoen diverse meiden ontvangen op onze locatie bij FC Aalsmeer. Komend seizoen gaan we weer verder en gaan we nog grotere stappen zetten om jullie onder de aandacht te brengen bij betaalde clubs en TOPklassers.

 

Van de huidige selecties zijn er diverse meiden op stage geweest en mogen een groot aantal blijven bij 4 profclubs. Daar doen we het voor. Ook het nieuwe seizoen willen we de meiden in die gelegenheid brengen.     

 

Wat is er nieuw:

 

We zijn vrijwel rond met een interne competitie tussen de 6-8 grote Academies voor uit- en thuiswedstrijden op de zondag. Dat impliceert dat je minimaal 8 tot 10 wedstrijden speelt op topniveau.

 

Ook bij deze wedstrijden komen scouts kijken. We krijgen ook tenues en trainingspakken en we spelen aan het eind van het seizoen toernooien van hoog niveau. Eind van het jaar gaan we meiden aanmelden voor een stage bij onze samenwerkende betaalde club of topklasse clubs.

 

Kennismaking en trainingsavond:

 

Locatie: FC Aalsmeer op 19 mei a.s. om 19.00 uur Locatie: WSV Apeldoorn op 26 mei a.s. om 19.00 uur. Trainingsavond is de vrijdagavond op beide locaties

 

Trainers en begeleiding:

 

Hans Kwaks, Michael Boon, Rutger Oudshoorn, Veysel Karokac, Michel Boerebach, Marcel Wagenhuis

 

We hopen dat we een leuke avond tegemoet gaan en verwelkomen jullie hartelijk en zullen we verdere uitleg geven over het komende seizoen.