Pedagogisch Medewerker? Kan dat nog dan?

Ja natuurlijk kan dat nog. De kinderdagverblijven en BSO's zoeken veelal nieuw personeel. Maar wat heeft dat met voetbal te maken? Nou vrij veel.Ook in de sport kun je als trainer veel met de kennis die je opdoet bij de BSO. Er zijn andere manieren om kinderen te straffen voor o.a. te laat komen, niet mee willen doen, de kont in de krib gooien etc.

 

Maar ik ben al ruim de 50 gepasseerd en hoor je vaak zeggen. Prima toch? Er zijn zat mogelijkheden, ook voor zij-instromers, vooral trainers met een KNVB opleiding en werkt met kinderen zijn altijd interessant. Wil je maar 15 - 20 uur werken? Ja dat kan en je werkt met kinderen waardoor jezelf ook nog jong blijft.Je krijgt een interne cursus en een taaltoets en kun je redelijk snel afronden. Met je KNVB diploma Jeugd werk je al met kinderen. Overigens is het verstandig indien clubs meedoen aan Groepsdynamiek en pedagogiek. Wat zal de wereld er dan beter uitzien! Wedden?

 

Informeer eens bij een BSO bij jou in de regio en ga eens praten.