JEUGD | Meiden Talentendag bij FC Rijnvogels op zondag 21 april

Inmiddels al bijna 50 inschrijvingen!

 

In samenwerking met de AMVA organiseert FC Rijnvogels een scoutingsdag voor talentvolle meiden in de leeftijd van 10 t/m 19 jaar. Deze vindt plaats op zondag 21 april bij FC Rijnvogels op Sportpark De Kooltuin. Ben jij een voetbalster met de droom om zo hoog mogelijk te spelen? Dan ben je hier op het juiste adres. Tijdens de talentendag zijn er scouts aanwezig van FC Rijnvogels. Feyenoord en Excelsior. Het doel van deze talentendag is om spelers te scouten voor het opleidingstraject van de clubs. Liefst 50 talentvolle spelers van allerlei leeftijden hebben zich al aangemeld voor de scoutingsdag op zondag 21 april.

 

Meer informatie is hieronder terug te vinden, klik op de link om je direct in te schrijven! https://www.voetbaltotaal.net/amsterdamse-meisjes-voetbal-academie/inschrijven-talentendag-rijnvogels/

 

Op zondag 21 april ben je van harte welkom bij FC Rijnvogels. Wellicht denk jij dat je bij je huidige club niet op het juiste niveau speelt en wil je jouw top en misschien wel hoger gaan bereiken. De samenwerking tussen FC Rijnvogels en de Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie (AMVA) is al een aantal jaar erg succesvol. Flink wat spelers hebben via ons opleidingstraject al hun debuut in het eerste elftal op Topklasse niveau mogen maken. Bij FC Rijnvogels staat op selectieniveau het waar maken van je voetbaldroom centraal. Dit doen we op onze eigen manier. We helpen spelers het beste uit zichzelf te halen en dit doen we binnen de kaders het familiaire karakter van FC Rijnvogels. Plezier, progressie en prestatie staan hier centraal. Het uiteindelijke doel is om via ons opleidingstraject spelers klaar te stomen voor het eerste elftal, wat meedraait in de top van Nederland.

 

De talentendag is een mooie kans om je talenten te laten zien. Er wordt op deze dag geen druk op je uit geoefend. We gaan gewoon lekker voetballen en je kan als speler je skills laten zien. De scouts lopen rond langs de velden en als je opvalt maakt je kans op een uitnodiging om opgenomen te worden in één van de opleidingstrajecten.

 

Inschrijven kost eenmalig €19,50. Klik hieronder op de link en zorg dat je erbij bent!

 

klik op de link om je direct in te schrijven! https://www.voetbaltotaal.net/amsterdamse-meisjes-voetbal-academie/inschrijven-talentendag-rijnvogels/