Talentendag april 2025 met verkoopstands en muziek

Volgend jaar 20 april organiseren we een talenten/scoutingsdag in de Oude Manege in Winsum. Niet alleen wordt er gespeeld om de talenten op te pikken, maar ook om een leuke dag te bezorgen. Scouts van de profclubs stellen we uiteraard op de hoogte van deze dag en zullen we uitnodigen voor een lunch. Maar ook om talent te spotten. 

 

Verkoopstands, foodtrucks en zanger

We organiseren ook verkoopstands buiten rond de manege, maar ook foodtrucks zijn welkom. Daarnaast zullen we de dag opvrolijken met een zanger. Een compleet leuke dag waarbij de ouders, familie, kennissen kunnen kijken maar ook kunnen winkelen bij de kramen buiten. Deze dag komt uiteraard ook op de pagina met scoutingsdagen en kramen worden verkocht via de bekende verkooptechnieken. Het moet een leuke gezellige dag worden voor een ieder en we hebben gemeend deze dag juist in Groningen te beginnen om te kijken of we dit verder kunnen uitrollen op andere locaties.