Achterstallig salaris nog niet betaald. DHSC in liquidatie

In februari vorig jaar werd de voetballer van Batavia '90 (1e klasse) -die eerder speelde bij onder meer Almere City, Sparta Nijkerk en Rijnsburgse Boys- aangesteld als centrumspits. Voor de zestien uur per week die hij daaraan kwijt is, krijgt hij 1500 euro per maand en heeft hij recht op een bonus bij het behalen van de periodetitel of promotie.

 

Zoals zo vaak zijn er meer kosten dan inkomsten. zo ook bij DHSC(4e divisie)

 

De club uit Ondiep heeft veel schulden. Naar verluist is dat ron de twee ton. Het bestuur gooide vorige week de handdoek in de ring, maar de leden hadden het laatste woord. Nu zij hebben ingestemd gaat de club "in liquidatie", laat een woordvoerder weten. "Er wordt een commissie opgericht die een jaar de tijd heeft om de financiële zaken af te handelen."

Bronnen: Omroep Flevoland en RTV Utrecht