HHC HARDENBERG HERSTRUCTUREERT HAAR JEUGDOPLEIDING

Vanaf volgend seizoen ziet de jeugdopleiding er iets anders uit. Na de zomer komt er een coördinator voor bovenbouw, middenbouw en onderbouw. Ook vertrekken een aantal mensen en komen er nieuwe gezichten bij. Op dit moment werkt HHC met een hoofdopleiding (HJO) voor de bovenbouw en een voor de onderbouw, hier komt dus een extra laag bij. Deze functie gaat opgevuld worden door Erwin van Oosten, hij wordt ook trainer van het beloftenteam. Hier was een nieuwe naam nodig nadat Frank Eeftink had aangegeven een nieuwe uitdaging aan te gaan als hoofdtrainer bij Oranje Nassau in Almelo. Ook Brugt Bergsma vertrekt bij HHC Hardenberg. Na in totaal ruim 5 jaar voor HHC gewerkt te hebben in de functie van hoofd opleidingen is er besloten om een nieuwe weg in te slaan met nieuwe mensen.

De nieuwe coördinator voor de bovenbouw wordt Benno Oude Nijhuis, geen onbekende bij HHC, in het verleden is hij trainer geweest van O13, O15 en O17 teams bij HHC. Ook is er een nieuwe trainer aangetrokken voor HHC JO19-1, dit wordt Robin Dijk uit Zwolle. Tevens krijgt ook JO17-1 een nieuwe trainer. Jordi Beeksma wordt met ingang van het nieuwe seizoen de trainer van HHC JO17-1. Hij heeft in de jeugdopleiding van FC Emmen gespeeld en is als trainer actief geweest bij HZVV. Eric Lippold blijft aan als opleidingsmanager van de jeugdopleiding HHC Hardenberg.

Benno Oude Nijhuis

Benno kwam in 2010 voor het eerst naar HHC, hij kwam toen over van de Tukkers uit Albergen. Bij de Tukkers was Benno trainer van de D1 en is hij assistent bij zowel het 1e als het 2e geweest. Tussen 2010 en 2014 heeft Benno twee jaar de D1 en 3 jaar de B1 van HHC getraind. Na HHC B1 ging Benno aan de slag bij HSC’21 in Haaksbergen. Daar trainde Benno ook de B1. Hierna vertrok Benno naar PH in Almelo. In het eerste was hij daar trainer van O.17-1 en het jaar daarop van het 2e elftal / beloften. Benno gaat bij HHC Hardenberg aan de slag als coördinator bovenbouw. Het betreft de teams: beloften O.19-1 en O.17-1.

Jordi Beeksma

Jordi heeft  in de jeugd gespeeld bij HODO en 6 jaar in de jeugd van FC Emmen tot in de A1. Jordi is hierna gaan spelen voor MSC Meppel, hierna is hij terug gegaan naar HODO en vervolgend HZVV. Op dit moment speelt hij voor Germanicus. Als trainer heeft hij ervaring bij HZVV en als coördinator van de HZVV onderbouw en is in het bezit van Trainersdiploma: UEFA B Youth. Jordi wordt trainer van JO.17-1.

Robin Dijk

Robin  heeft gewerkt als trainer bij Heino als assistent bij het eerste team in de 1e klasse. Ook is hij oa verbonden geweest aan het regionaal voetbalcentrum Hoogeveen. Hij is ook geen onbekende op de Boshoek aangezien hij in het verleden betrokken is geweest bij het voetbaltalentencentrum Vechtdal.

Erwin van Oosten

Hij is in het bezit van TC 2 en 3. Hij heeft een lange ervaring als trainer bij de jeugd en bij seniorenteams en als coordinator. Hij heeft onder andere gewerkt bij SC Heerenveen, FC Groningen en FC Emmen. De laatste jaren was hij hoofdtrainer bij VV CEC uit Emmer-compascuum. Bron HHC Hardenberg