Voetballen tijdens Pasen en Pinksteren; dit verandert er

De KNVB hanteert sinds het seizoen 2017/’18 voor het amateurvoetbal een aangepaste speeldagenkalender, waarbij de competities over het algemeen pas starten in het vierde weekend van september. Daarnaast is ook het einde van de competitie verschoven van begin mei naar het vierde weekend van mei. Ook werd er voor het eerst door zondagteams op zondag gevoetbald tijdens de weekenden van Pasen en Pinksteren. De speeldagenkalender van het seizoen 2017/'18 is geëvalueerd. Daarbij was de KNVB benieuwd naar de ervaringen en wensen met betrekking tot de nieuw te vormen competitieopzet en de daarbij behorende kalender. Over het algemeen is 58 procent van de respondenten tevreden met de competitieopzet die in het seizoen 2017/’18 is ingegaan. Hieronder de gedetailleerde uitkomsten van het onderzoek over het voetballen rondom Pasen en Pinksteren. Lees verder bij KNVB.nl