Het is officieel: Peter van Meerten naar Thailand

Het is officieel. Van 5 september tot 13 oktober 2019 zal Peter van Meerten voetbaltrainingen gaan geven in Thailand bij Star Sports Academy, Lam Phlai Thepha in Zuid Thailand. Ben Ceelen is manager van STAR SPORTS ACADEMY, een liefdadigheidsorganisatie zonder winstoogmerk, gevestigd in Pattani - Thailand en voornamelijk werkzaam in het meest zuidelijke deel van Thailand, toegewijd aan het dienen van gehandicapten, wezen, armen en kansarmen door sportmogelijkheden te faciliteren en te creëren. Ik zie er naar uit om met Ben samen te gaan werken. SPORT & SPEL VOOR ONTWIKKELING We zullen kinderen de mogelijkheid bieden om in het weekend en op feestdagen samen te komen om plezier te hebben van de basis tot aan de vooruitgangsvaardigheden van verschillende sporten en de waarden van discipline en teamwerk leren kennen. Ontzettend veel zin in om  daar sterk voor te maken en daar zijn bijdrage aan te verlenen. Koffers met materialen en hiervoor zal  binnenkort een crowdfunding actie gestart worden. Spontane sponsoren mogen zich natuurlijk direct melden. 0645467595